ذی طلبگی
“ذی “در عربی به معنای لباس است اين لباس كه لباس عالمان دين است براى ابلاغ پيام دين، دفاع از وحى و ايفاى وظيفة سترگ تعليم و تربيت زمينة ارتباطى هموارى پديد مىآورد كه در آن انتقال پيام، به سهولت امكانپذير است. اين لباس، معرفى خاموش روحانى است كه در انجام وظايف خود بايد توان خود را عرضه و حضور خود را ابراز نمايد. پزشك، پليس و رانندة تاكسى هر كدام با استفاده از نماد ويژهاى هويت صنفى و نوع خدمات اجتماعى خود را اعلام مىكنند. روحانيت نيز با اين لباس هويّت و حضور خود را ابراز مىدارد و آمادگى خويش را براى خدمات صنفى خاصّى اعلام مىكند. پيامبران خدا نيز در آغاز رسالت خويش ناگزير از معرفى جايگاه و اعلام هويت خود بودهاند.
لباس روحانيت لباس مبارزه است. لباس ابراز هويّت صنفى و اعلام آمادگى براى انجام بخشى از خدمات اجتماعى است. لباس حمايت از ارزشهاى دينى، دفاع از مكتب تشيع و پاسدارى از رسالت انبيا است.
مسئولیت خواهران طلبه :
اساسا زنان عنصر فرهنگی – تربیتی آفریده شده اند و این مزیت خواهران طلبه نسبت به برادران است.در خانواده حداقل دو عنصر وجود دارد :
1. عنصر اجتماعی – اقتصادی به نام مرد
2. عنصر فرهنگی – تربیتی به نام زن
پیامبر مهربان اسلام محمد مصطفی( ص) به حضرت علی علیه السالم فرمودند کارهای بیرون خانه با شما و کارهای درون خانه با دخترم.و حضرت زهرا (س)از این تقسیم کار بسیار بسیار خوشحال شدند.ساختار وجودی کارکرد و احکام زن و مرد با هم متفاوت است اما ارزش انسانی زن و مرد مساوی است. زن اصالتا عنصر فرهنگی – تربیتی آفریده شده است و خداوند این ابزار خیلی قدرتمند را به مرد نداده است. همچنین به زن ، عواطف سرشار عنایت فرموده که می تواند ارتباطی قوی برقرار کند ، چرا که تمام کارهای خداوند بزرگ ، حکیمانه است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط قانعی زارع در 1393/07/28 ساعت 09:55:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1393/07/28 @ 11:18:36 ق.ظ
معاونت فرهنگی تربیتی [عضو]
با سلام و عرض تبریک نزول سوره هل اتی
مطلب مفیدی نوشته اید استفاده کردیم
در جاهایی که تحیت بر اهل بیت علیهم السلام نوشته اید متن به هم ریخته است لطفا اصلاح فرمایید