طبع مواد غذایی

 

آیا می دانید؟

یکی از مهمترین مسائل روزمره ی زندگی انسان، استفاده از انواع غذاها برای  رفع گرسنگی ، پیشگیری از بیماری ها و ادامه ی زندگی است  که باید به شیوه ی متعادل و مناسب تهیه شود مثلا بادمجان سرخ شده با روغن ،به تنهایی خلط سودا رادر بدن افزایش می دهد و در نتیجه زیاد شدن این خلط در بدن موجب بیماری های پوستی ، ناراحتی های اعصاب  و روان می شود ، همچنین استفاده از کشک به تنهایی موجب بی خوابی در بعضی از افراد می شود ،  بنابراین  با مخلوط کردن این دو به صورت کشک و بادمجان می توانیم غذایی با مزاج معتدل تهیه کنیم که سالم و مناسب طبع مان باشد و ایجاد ناراحتی نکند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

p align="center"> اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً