فلسفه خواندن زيارت عاشورا
فلسفه خواندن زيارت عاشورا چيست ؟
توجه به معارف ژرف و زيباي زيارت عاشورا، بيانگر فلسفه خواندن آن مي باشد؛ من جمله:
1 ـ در اين زيارت نامه رسيده از سوي معصومين (ع) براي حضرت امام حسين (ع) اوصاف و ويژگي هايي ذكر شده كه نشان دهنده شخصيت نوراني ايشان است؛ از جمله: السلام عليك يا ثارالله و ابن ثاره و الوتر الموتور، مي باشد؛ كه از ايشان به خون خدا تعبير شده است. براي «ثارالله» معاني و وجوه مختلفي ذكر شده؛ از جمله اين كه: خداوند ولي دم آن حضرت است و خود او خون آن بزرگوار را از دشمنانش طلب مي كند؛ چرا كه ريختن خون سيد الشهداء در كربلا، تجاوز به حريم و حرمت الهي و طرف شدن با خداوند است. همچنين اضافه «ثار» به «الله» اضافه تشريعيه و نشانگر انتساب اين خون به خداوند و شريعت آن مي باشد.
2 ـ اعلام برائت و بيزاري از دشمنان اهل بيت و اعلان وفاداري و سرسپردگي به مكتب و مرام اهل بيت عليهم السلام: اني سلم لمن سالمكم و حرب لمن حاربكم. 3 ـ درخواست نمودن مردن و زندگي خود همچون مردن و زندگي محمد و آل محمد (ع) و جهت دهي زندگي به آن سمت و سو: اللهم اجعل محياي محيا محمد و آل محمد و مماتي ممات محمد و آل محمد.
4 ـ تاكيد بر كرامت انسان به وسيله نزديكي همه جانبه به حضرت امام حسين (ع)
فاسال الله الذي اكرم مقامك و اكرمني بك.
……
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط قانعی زارع در 1393/08/20 ساعت 08:47:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1393/08/25 @ 03:59:10 ب.ظ
مقدم [بازدید کننده]
از شیخ رجب علی خیاط نقل شده:هرکس روزانه به خواندن زیارت عاشورا مداومت داشته باشد شب اول قبر امام حسین به دیدارو یاریشان میشتابند.