توصیه های غذایی برای افطار و سحر
” و ان تصوموا خیر لکم ان کنتم تعلمون “(بقره /184)
اگر علم می داشتید ،در می یافتید که روزه برایتان خیر است.
مصرف انواع میوه های آبدار چون :هندوانه ، طا لبی و گلابی و صیفی جات مانند کاهو ،خیار ، گوجه فرنگی با چاشنی آبلیمو ی تازه ،بهترین گزینه های وعده سحری است که جلوی تشنگی را گرفته و روزه داری را آسا ن تر و قابل تحمل تر خواهد کرد ،زیرا این میوه ها مقداری از آب را در دستگاه گوارش نگه می دارند و آن را به تدریج در طول روز آزاد می کنند.
در وعده های افطار بهتر است از نان و پنیر ،ماست تازه،شیر ،خرما،سبزی ،چای کمرنگ ،انواع کوکو و شامی که زیاد چرب نباشند استفاده شود.
بهترین نوشیدنی برای جلوگیری از تشنگی در طول روز ، نوشیدن آب با کمی آبلیموی تازه و گاهی همراه خاکشیر در وعده های افطار و سحر می باشد و بهتر است آبی که در وقت افطار می نوشیم ،آب ولرم باشد تا مواد سمی را از طریق ادرار از بدن خارج کند.
از نوشیدن چای زیاد در وعده های افطار به ویژه وعده ی سحری پرهیز کنید .
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط قانعی زارع در 1395/04/02 ساعت 09:11:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |