لیست مصلحات

لیست مصلحات غذایی پر مصرف


ماهی:


مصلح آن در مزاج بلغمي، زنجبيل پرورده و گلقند و ترشی كبر و سركه و گلپر


و پختن آن با روغن گاو و یا روغن بادام و یا کنجد و خوردن زنجبیل پرورده و آویشن و

عسل و گلقند شکری کهنه و یا عسلی و ادویه گرم است.


گرم مزاجان بهتر است ماهی را با سرکه یا سکنجبین مصرف نمایند.


مصلح ماست:

زنیان، آویشن، گل سرخ، کشمش، نمک، پونه، نعنا، مربای زنجبیلمصلح پنیر: گردو،

سیاهدانه،آویشن، عسل، نعنا


مصلح شیر:

شکر، عسل


مصلح تخم مرغ:

آویشن و فلفل و نمک، سرکه


مصلح ماءالشعیر:

گلقند

مصلح برنج:


برای بی اشتهایی: چلو کره


برای سردرد همراه ناراحتی گوارشی و سرماخوردگی: چلوگشنیز


برای بندآمدن خونریزی ها: چلوسماق


برای نفخ شکم: چلوزیره


برای ایجاد خونریزی و شادابی: چلوزرشک


برای خوشبویی دهان و تقویت معده: چلو میخک (قرنفل)

مصلح نخود: در سرد مزاج: جوارش کمونی و زیره و شبت و گلقند و در گرم مزاج:


سکنجبین ساده و تخم خشخاش


مصلح لوبیا: زنجبیل و خردل و و زیره و نمک و روغن زیتون و آویشن و فلفل و پختن آن

با گوشت

مصلح عدس: کاملا پختن آن با روغن کنجد تازه و یا روغن گاو و یا روغن بادام و یا

سرکه و همراه گوشت پختن و خوردن

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

p align="center"> اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً