لیست مصلحات
لیست مصلحات غذایی پر مصرف
ماهی:
مصلح آن در مزاج بلغمي، زنجبيل پرورده و گلقند و ترشی كبر و سركه و گلپر
و پختن آن با روغن گاو و یا روغن بادام و یا کنجد و خوردن زنجبیل پرورده و آویشن و
عسل و گلقند شکری کهنه و یا عسلی و ادویه گرم است.
گرم مزاجان بهتر است ماهی را با سرکه یا سکنجبین مصرف نمایند.
مصلح ماست:
زنیان، آویشن، گل سرخ، کشمش، نمک، پونه، نعنا، مربای زنجبیلمصلح پنیر: گردو،
سیاهدانه،آویشن، عسل، نعنا
مصلح شیر:
شکر، عسل
مصلح تخم مرغ:
آویشن و فلفل و نمک، سرکه
مصلح ماءالشعیر:
گلقند
مصلح برنج:
برای بی اشتهایی: چلو کره
برای سردرد همراه ناراحتی گوارشی و سرماخوردگی: چلوگشنیز
برای بندآمدن خونریزی ها: چلوسماق
برای نفخ شکم: چلوزیره
برای ایجاد خونریزی و شادابی: چلوزرشک
برای خوشبویی دهان و تقویت معده: چلو میخک (قرنفل)
مصلح نخود: در سرد مزاج: جوارش کمونی و زیره و شبت و گلقند و در گرم مزاج:
سکنجبین ساده و تخم خشخاش
مصلح لوبیا: زنجبیل و خردل و و زیره و نمک و روغن زیتون و آویشن و فلفل و پختن آن
با گوشت
مصلح عدس: کاملا پختن آن با روغن کنجد تازه و یا روغن گاو و یا روغن بادام و یا
سرکه و همراه گوشت پختن و خوردن
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط قانعی زارع در 1393/05/23 ساعت 10:34:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |