لیست مصلحات

لیست مصلحات غذایی پر مصرف


ماهی:


مصلح آن در مزاج بلغمي، زنجبيل پرورده و گلقند و ترشی كبر و سركه و گلپر


و پختن آن با روغن گاو و یا روغن بادام و یا کنجد و خوردن زنجبیل پرورده و آویشن و

عسل و گلقند شکری کهنه و یا عسلی و ادویه گرم است.


گرم مزاجان بهتر است ماهی را با سرکه یا سکنجبین مصرف نمایند.


مصلح ماست:

زنیان، آویشن، گل سرخ، کشمش، نمک، پونه، نعنا، مربای زنجبیلمصلح پنیر: گردو،

سیاهدانه،آویشن، عسل، نعنا


مصلح شیر:

شکر، عسل


مصلح تخم مرغ:

آویشن و فلفل و نمک، سرکه


مصلح ماءالشعیر:

گلقند

مصلح برنج:


برای بی اشتهایی: چلو کره


برای سردرد همراه ناراحتی گوارشی و سرماخوردگی: چلوگشنیز


برای بندآمدن خونریزی ها: چلوسماق


برای نفخ شکم: چلوزیره


برای ایجاد خونریزی و شادابی: چلوزرشک


برای خوشبویی دهان و تقویت معده: چلو میخک (قرنفل)

مصلح نخود: در سرد مزاج: جوارش کمونی و زیره و شبت و گلقند و در گرم مزاج:


سکنجبین ساده و تخم خشخاش


مصلح لوبیا: زنجبیل و خردل و و زیره و نمک و روغن زیتون و آویشن و فلفل و پختن آن

با گوشت

مصلح عدس: کاملا پختن آن با روغن کنجد تازه و یا روغن گاو و یا روغن بادام و یا

سرکه و همراه گوشت پختن و خوردن

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.